TERÄS-LVI oy ab

  Aloitussivu

  Toimenkuva

  Yhteystiedot

  Tiedustelu / Tilaus


POLY-PTX 800, hioma- harjaus- ja kiillotuskone tasoille ja putkille


POLY-PTX 800

Monitoiminen ja voimakas POLY PTX 800 hioma-, harjaus- ja kiillotuskone tasopintojen, muotopintojen ja putkien viimeistelyyn. 1750 W teho ja portaaton nopeudensäätö. Suunniteltu vaativaan ja monipuoliseen käyttöön.

Matta- ja satiiniviimeistelyyn, sekä kiillotus ruostumattomalle teräkselle, teräkselle, raudattomille metalleille, puulle, koville muoveille ja myös putkihiontaan.

- Viimeisteltyä, suoraviivaista hiomajälkeä ja varjovapaata kiillotusta.
- Tasoittaa hitsisaumat. Poistaa naarmut ja hitsausjäljet.
- Kiillottaa ja viimeistelee ruostumattoman teräksen.
- Hioo ja kiillottaa putket, kaiteet ja portit. Pyöreät putket halkaisijat 10 - 130mm.
- Metallipinnoille hionta, maalinpoisto, santaaminen, harjaus ja kiillotus.
- Puupinnoille maalinpoisto, santaaminen, harjaus ja viiimeistely.
- Pölynpoistoliitäntä lisävarustena.
- Maahantuomme ja varastoimme laajan valikoiman koneen varusteita.


RST hionta   Putkihionta / Putkikiillotus

Prosessiputkien erikoistuotteet   Kaarevien pintojen hiontaan

Peilipintakiillotus - keltainen SUPER-huopa   RST tolppa - Viimeisteltyä satiini hiontaa


Koneen ominaisuuksia ja varusteet:

- Kierrossopeus pysyy vakiona kuormituksen aikana.
- Säädettävä ja tärinää estävä päällystetty kahva.
- Erikoispölysuojatut kenttäkäämit.
- Nopeudensäätö 1000 - 3800 RPM.
- Sähköjohto pikakiinnityksellä.
- Pölynpoistosuoja imuriliitännällä (lisävaruste).
- Pyöröjen halkaisijat: 90 - 115mm
- Pyöröjen leveydet: 10 - 150mm
- Hiomanauhat putkihiontaan (leveys x pituus) 30 x 660mm.

koe   Erikoispölysuojatut kenttäkäämit    Nopeudensäätö   Pikalukkokaapeli 4m ja 10m.


Koneeseen sopivat hioma- ja kiillotustarvikkeet sekä lisävarusteet

Seuraavassa kerrottu yleisesti POLY-PTX 800 koneeseen sopivista hioma- ja kiillotustarvikkeista sekä lisävarusteista.


Lisukapyöröt

Liuskapyöröt soveltuvat ruosteen, oksidikerrosten, sekä pienten ja keskikokoisten naarmujen hiontaan. Myös ohuen maalikerroksen poisto. Sopii kaikille metalleille. Karkeudet 24 - 240.

Karhunkielipyöröt

Karhunkielipyöröt matta- ja satiiniviimeistelyyn. Lopputulos metallipinnoille on teollisuuslaatuinen varjovapaa suoraviivainen harjattu pinta. Oksidikerrosten poisto, alkukiillotus ja myös puupintojen hienohionta. Jotkut koot on syvenetty mutteripäästä, mikä mahdollistaa kulmassa työskentelyn. Useita eri karkeuksia välillä 60 - 900.

S/C laikka - leikkaus & kiillotus samassa

Uusi tuote: S/C karhunkielipyörö. " Cut & Polish". Teollinen harjattu satiiniviismeistely tehdään nyt yhdellä työvaiheella naarmuvapaalle ruostumattomalle pinnalle ja nopeasti. Yhdellä työvaiheella välittömästi oksidikerroksen poisto ja näyttävä harjattu lopputulos. Pyörön teho perustuu korkeaan hioma-aine pitoisuuteen yhdistettynä piikarbidiseokseen (jyväkoko 240-280). Toimii myös teräkselle ja ei-rautametalleille, kuten messinki ja kupari.

Yhdistelmälaikat

Yhdistelmäpyöröt matta- ja satiiniviimeistelyyn. Poistaa pienet naarmut ja puupinnoilta vanhat päällysteet. Karkeudet välillä 60 - 180.

Kumiseospyöröt

Kumiseospyöröt sopii erityisesti ruostumattomien- ja teräspintojen viimeistelyyn. Sopii pienten naarmujen poistoon, sekä metallipintojen koristeelliseen käsittelyyn. Tasoittaa myös puupinnan kuituja. Karkeudet 60 ja 180.

PTX-Puhdistuslaikka

PTX-Puhdistuspyörö:
- Hitsisauman puhdistus ja tehokas ruosteenpoisto.
- Maalit ja oksidikerrosten poisto.
- Yleinen pintojen ja esim. tiilien puhdistus.
- Poistaa pinta-aineen, mutta ei pohjaa, aivan kuten hiekkapuhalluksessa.
Iso puhdistuspyörö (halkaisija 115mm) on syvennetty mutteripäästä, joten sillä voidaan myös työskennellä kulmassa.

Ilmatäyttöinen kumipyöröt

Ilmatäyttöinen kumipyörö. Kumipyörön päällä käytetään monia erilaisia hioma- ja kiillotusholkkeja. Ilmanpainetta säätämällä vaikutetaan työkappaleen hioma- ja/tai kiillotuspaineeseen. Halkaisija 90mm. Leveys 100mm.

Laajeneva kumipyörö

Laajenevan kumipyörön päällä käytetään erilaisia hioma- ja kiillotusholkkeja. Segmentoitu malli tekee holkkien vaihtamisen helpoksi ja työskentelyn vakaammaksi.


Hiomaholkit

Hiomaholkit. Syvien naarmujen poistoon, hitsisaumojen hionta ja yleinen aineenpoisto. Useita eri karkeuksia. Hioma-aineet: keraaminen ja zirconi. Levyille lineaarinen pohjahionta.

Trizact holkit

Trizact(TM) hiomaholkit. Tasainen ja korkealaatuinen hiontajälki. Sopii tehokkaaseen aineenpoistoon ja erityisesti kiillotusta pohjustavaan työhön.

SCM massaholkki

SCM Karhunkielimassaholkit. Poistaa pienet naarmut ja oksidikerroksen. Soveltuu matta- ja satiiniviimeistelyyn, jäysteenpoistoon, sekä lopulliseen hiontaan. Sopii kaikille metalleille.

Huopaholkki

Huopaholkki. Soveltuu hyvin peilikiillotukseen suurille ruostumattomille pinnoille, ei-rautametalleille sekä kovalle muoville. Valmistettu pehmeästä merinovillasta. Käytetään kiillotusvahojen kanssa.

Synteettinen keltainen super-huopaholkki sopii erinomaisesti metallipintojen kiillotukseen. Kiillotus on nopeaa, tasaista ja materiaali ei jätä varjojälkiä tai tummentumia pinnoille.

Huopapyörö

Huopapyörö. Soveltuu hyvin peilikiillotukseen suurille ruostumattomille pinnoille, ei-rautametalleille sekä kovalle muoville. Valmistettu pehmeästä merinovillasta. Käytetään kiillotusvahojen kanssa.

puuvillalaikat

Poimutetut PTX-puuvillalaikat sopivat kiillotukseen myös muotopinnoille. Kolme eri kovuutta käyttökohteen mukaan.


PTX teräharjat

PTX-teräsharjat. Teräspinnoille ruosteenpoisto, jäysteenpoisto, karhennus ja puhdistus. Kovapuulle vuosirenkaiden terävä harjaus, millä saadaan ikääntyneen pinnan vaikutelma. Katso myös PTX-nailonharja puunkäsittelyssä.


PTX teräsharjat ruostumattomalla langalla

PTX teräsharjat ruostumattomalla langalla. Jäysteenpoisto, hitsin puhdistus, päällysteiden poisto ja karhennus. Sopii kaikille metaleille.


PTX nailonharjat

PTX hiomanailonharjat. Metallille karhennus ja jäysteenpoisto. Pehmeälle puulle vuosirenkaiden tasainen harjaus, millä saadaan ikääntyneen pinnan vaikutelma. Katso myös PTX-teräsharja puunkäsittelyssä.


PTX fiiberiharja

PTX fiiberiharja sopii petsatun puupinnan kiillotukseen, matta käsittelyyn, puupintojen pölyn puhdistukseen, sekä puun yleiseen puhdistukseen.


PTX pölynpoistosuoja

Lisävaruste: PTX pölynpoistosuoja. Käyttöä suositellaan alumiinin tai puun hionnassa. Liitännän ulkohalkaisija 40mm ja sisähalkaisija 36mm.


POLY-PTX 800 pölynpoistosuojalla

PTX kaarikahva

Lisävaruste: PTX-kaarikahva. Konetta voi käsitellä kuten moottorisahaa !


PTX putkirulla

Lisävaruste: PTX-putkirulla ruostumattomilla laipoilla. Käytetään pyöreiden putkien hionnassa yhdessä hiomanauhojen kanssa.


PTX putkirulla

SCM PTX-massanauhat putkihiontaan. Hionta, matta- ja satiiniviimeistely. Pienien naarmujen sekä oksidikerroksen poisto. Patentoitu liitos mahdollistaa käytön suljetuissa putkissa. Neljä eri karkeutta. Käytetään PTX-putkirullan kanssa.


PTX Trizact nauhat

Trizact(TM) hiomanauhat. Naarmujen poisto, hionta ja alkukiillotus. Erittäin hyvä materiaalin poistoon ja tasainen hiontajälki. Karkeudet 220 - 2000. Käytetään PTX-putkirullan kanssa.


PTX hiomanauhat

PTX-hiomanauhat. Karkeaan hiontaan, puhdistukseen ja ruosteen poistoon. Hioma-aine on korkealaatuinen corundum alumiinioksidi. Sopii kaikille metalleille. Karkeudet 40 - 240. Käytetään PTX-putkirullan kanssa.

Suljetuissa putkissa nauha katkaistaan ja litetään takaisin yhteen lasikuituteipillä.


PTX alumiinilaukku

Lisävaruste: PTX-alumiinilaukku. Koneen ja lisävarusteiden kuljetukseen sekä varastointiin. Mahdollista lukita ja roiskesuojattu.


PTX-kara

Lisävaruste: PTX-kara 8mm. 50mm leveitä PTX-koneen pyöröjä voidaan käyttää irtokaralla porakoneessa tai penkkiporakoneessa. Karan halkaisija 8mm. maks. 6000 RPM.
Tuotenumero G-65007-O / 112SATO.


Killotus- ja puhdistusaineet

Kiillotus-, puhdistus- ja suojausaineet työn viimeistelyyn.


Maahantuomme ja varastoimme koneen hiomatarvikkeet, harjat ja lisävarusteet. Katso sivun alla linkistä lisätietoa PTX-tuotteista.

Teho 1750 W
220 - 240 V , 50 - 60 Hz
Nopeuden säädöllä 1000 - 3.800 RPM
Paino: 3300g
Valmistaja: Gerd Eisenblätter GmbH , Saksa
Tuotenumero: G-40000-O / 103SATO

POLY-PTX on markkinajohtaja lineaarisissa hiomakoneissa. Ensimmäinen kone valmistettiin vuonna 1976. Uusin POLY-PTX 800 edeltäjineen on vakiinnuttanut asemansa metallirakennetöissä, sekä erityisesti ruostumattoman teräksen käsittelyssä. Koneen toimintaan voi tutustua myyntinäyttelyssämme.

 POLY-PTX 800 : ominaisuudet ja kiillotusohje peilipintakiillotukseen [ pdf ] Takaisin